top of page

Sommartider hej hej!

vi är fantastiskt tacksamma för att du fortsätter att vara medlem hos oss. Att du tränar med oss på plats eller online betyder också mycket för oss.


Sommarschema och bemannade tider

Som vanligt har vi lite lägre bemanning under sommaren, men i år kan ni lösa mycket via vår webshop. Där kan man teckna medlemskap och betala för att lösa "passfryssningsspärren" etc. Och för ärenden som inte går att lösa via vår webshop kan ni skicka e-post till info@enerqikiruna.se så ska vi försöka hitta en lösning. Medlemmar har tillgång till anläggningen 04-24 varje dag, precis som vanligt.


Vårt sommarschema ser ni på webben eller i appen 3 veckor framåt och passen är bokningsbara ungefär en vecka framåt.

  • Vi kommer att ha 2 instruktörsledda pass per dag må-to de flesta veckor under sommaren. Passen varierar vecka för vecka beroende på vilka instruktörer som finns tillgängliga.

  • Viktigt att man bokar in sig på passen i förväg för att vi ska veta att det blir nog med deltagare.

  • Våra instruktörsledda pass går även online, så det går fantastiskt bra att delta även om man är bortrest.

  • Vi kommer också att ha gott om Virtuella pass.


Les Mills On Demand (LMOD)

Om tiderna i vårt gruppträningsschema inte riktigt stämmer överens med de tider du kan träna har du med vårt samarbete med Les Mills möjlighet att via vår länk teckna en prenumeration på deras fantastiska plattform LMOD till rabatterat pris. De första 30 dagarna får du dessutom prova på utan kostnad och därefter ca 100 kr/mån (9.95 EUR).


På denna plattform finns över 1000 träningspass, träningsupplägg och t o m program exklusiva för LMOD - precis när det passar dig. Du hittar allt från meditation och stretching till högintensiva intervallpass. Du hittar de program som vi också kör här på EnerQi, t ex BODYPUMP, GRIT, SH'BAM och BODYBALANCE.


Plattformen kan du använda både via webbläsare eller via deras appar. Det finns en standardapp (LES MILLS On Demand) och en app i betaversion (LES MILLS+) som ännu inte har alla olika pass, men däremot en massa andra fiffiga funktioner. Man behöver inte välja på vilket sätt man använder plattformen - man växlar fritt mellan appar och webb.


Klicka här för att komma till erbjudandet.


Restriktioner gällande Covid-19

Vi följer såklart myndigheternas och regeringens rekommendationer sedan de införts.


Ändringarna per 1 juni (Steg 1) och 1 juli (Steg 2) berör inte vår verksamhet i någon större utsträckning, men om utvecklingen fortsätter att gå åt rätt håll kan regeringen ta beslut om att inleda Steg 3 den 15 juli. Då tillåter läget i landet att vi kan utöka antalet platser på våra pass igen.


Händelserik höst

Hösten är ännu långt borta. Vi ska njuta av en varm sommar först. Men vi har redan börjat planera - det blir en fantastisk höst!


För att inte missa något kan ni hålla utkik här på Aktuellt på vår webb www.enerqikiruna.se, och följa oss på våra sociala kanaler (@enerqikiruna) www.instagram.com/enerqikiruna och www.facebook.com/enerqikiruna

Har ni några frågor kan ni använda kontaktformuläret på webben eller skicka e-post till info@enerqikiruna.se


Gör er en fantastisk sommar!


56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page