top of page

Våra pass

Våra pass
5S1A8467 Medium.png
5S1A8058 Medium.png
5S1A7274 Medium.png

Traditionella gruppträningspass

En grupp i vår gruppsal, spinningsal eller utomhus leds av en eller flera av våra instruktörer.

Traditionella gruppträningspass
Online-pass
5S1A8048 Medium
5S1A8152 Medium
5S1A8439 Medium
5S1A8495 Medium
5S1A8543 Medium
5S1A7382 Medium

BODYPUMP

BODYPUMP™ är en klass som fokuserar på uthållig styrka. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt till musik. Med fokus på låg belastning och högt antal repetitioner går vi igenom Ben, Bröst, Rygg, Axlar, Biceps, Triceps, Mage.

CORE

En skonsam träningsform med fokus på att stärka din Core. Vi tränar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen.  Det ger dig mer kroppskännedom, bättre hållning och stabilitet till vardagen. Klassen passar både nybörjare och vana deltagare.

CROSSTRAINING

En form av funktionell träning där man utför varierande övningar under hög intensitet för att träna kroppen så allsidigt som möjligt. Vi använder skivstång, viktplattor och egen kroppsvikt.

Les Mills Virtual

Dessa pass hålls i vår gruppträningssal och instruktionerna får deltagarna via en förinspelad video på en LED-skärm i gruppträningssalen.

GRIT STRENGTH

GRIT STRENGHT® är 30 min högintenstiv intervallträning för dig som redan är tränad. Passet är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet.

HIIT ’N’ HEAVY

Högintensivt intervallpass med fokus på flås och styrka. Ett pass för dig med god teknik och träningsvana som hålls i vår nya specialdesignade sal med utrustning för att uppnå resultat i form av muskeltillväxt, förbränning och ökad syreupptagning.

SPRINT

Les Mills SPRINT® är en 30 minuter högintensiv intervallträning med cykel som redskap. Passet involverar kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

STRENGTH DEVELOPMENT

En klass med fokus på styrka och på att bygga muskler, hypertrofi samt att skapa muskelkraft. Ett koncept där klassisk gymträning möter gruppträningens Grundövningar som t ex marklyft, knäböj, utfall, axelpress, frivändningar med få repetitioner och tunga vikter. Vi jobbar i ett varierat repsantal med olika tempon i olika set. Vi jobbar inte i takt till musiken men med ett bestämt tempo i en viss tidsintervall.

GENERATIONS (SENIORTRÄNING)

Ett skonsamt helkroppspass i kroppens naturliga rörelsemönster. Med viktplattor och kroppen som redskap rör vi oss till peppande och inspirerande musik. Passar dig som senior och dig med mindre träningsvana.

STYRKEPASSET

Styrketräning för hela kroppen med fria vikter så som hantlar, kettlebells, skivstång. Lär dig rätt lyftteknik tillsammans med effektiva kombinationer för en stark och frisk kropp. Styrkepasset är ett perfekt komplementet i din träningsvecka till högintensiv träning och konditionsträning.

YINYOGA

90 minuter yinyoga med Cristin Rantatalo

Yinyoga är en passiv, stillsam yogaform där du genom vila och avslappning mjukar upp stela delar av din kropp. Fokus ligger på att slappna av och att hitta närvaro.

TABATA

30 minuter högintensiv träning i 20-sekundersintervaller.

THE TRIP

THE TRIP™ Live är en unik kombination av träning, teknologi och utmaning. På en spinningcykel mot en stor skärm tar du dig genom en virtuell värld tillsammans med instruktören och andra deltagare, där musik och miljö är synkat för att ge din konditionsträning en ny nivå.

Les Mills Virtual

Les Mills Virtual

Dessa pass hålls i vår gruppträningssal och instruktionerna får deltagarna via en förinspelad video på en LED-skärm i gruppträningssalen

5S1A7519 Medium
5S1A7323 Medium
5S1A7923 Medium
5S1A7834 Medium
5S1A7872 Medium
bottom of page