top of page

Häng med på vår "urbana transformering"!

Uppdaterat: 22 feb. 2022

Få har nog missat att LKAB:s fortsatta gruvdrift innebär att två städer helt sonika får maka på sig.

Träningscentret EnerQis nuvarande placering i centrala Kiruna medför att vi är ett av de företag som flyttar till det alldeles nya centrum som byggs i den nya stadskärnan några kilometer bort. (Det är det som LKAB kallar Urban transformation.)


Vi ser detta som en fantastisk möjlighet bl a genom att uppgradera oss från en gammal butikslokal i tre plan från 50-talet till nya fräscha lokaler i ett plan som från början är byggda för ett träningscenter. Projektet som arbetar med flytten har gett oss datumet 2022-09-01 och det är det datumet vi arbetar utifrån vad gäller den officiella öppningen. Nu är det alltså mindre än 8 månader kvar tills vi slår upp portarna till det nya träningscentret.


Vill ni vara med och flytta en stad (eller åtminstone ett träningscenter)?


Vi vänder oss nu till både tidigare leverantörer såväl som nya för att inbjuda er till chansen att vara med i denna spektakulära flytt och etableringen av vårt nya träningscenter i nya Kiruna centrum. Vi är öppna för idéer kring sådant som kan röra etablering av en träningsanläggning, t ex

  • Utrustning till gymdelen

  • Utrustning för gruppträning och cykelpass

  • Utrustning för digitala pass

  • Montrar, kylar, frysar, varuautomater etc till loungen

  • Aktiviteter och jippon för invigningen

  • Kommunikation & marknadsföring

Har ni något att erbjuda oss kring detta eller något vi inte ens tagit upp – vill ni vara med i etableringen av Träningscentret EnerQi i de nya lokalerna?


Kontakta oss på info@enerqikiruna.se för att få mer information och för att diskutera vidare.

197 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page