top of page

Commercial street

Uppdaterat: 22 feb. 2022

Det är dags att önska er välkomna till Commercial Street med Alex Araya på EnerQi igen!


Commercial Street är en danskurs på nybörjarnivå från 16 år och uppåt där vi under 6 tillfällen träffas för att lära oss koreografin framtagen för denna kurs.


6 söndagar med start 30 januari

Du kan anmäla dig och betala 1095 kr i vår webshop redan nu. Leta upp Commercial Street bland produkterna, eller klicka här för att komma direkt till kursanmälan.


På grund av nuvarande restriktioner delar vi upp gruppen i två med max 8 i vardera, så det blir en "tidig" och en "sen" klass, 18.45 resp. 20.00. Du kan önska vilken av dem du vill gå i, men är den full placerar vi dig i den andra. När restriktionerna tas bort slår vi ihop till en grupp igen.


Innan vi kör igång kommer vi hålla några prova-på-tillfällen med Alex, för att du ska få chansen att testa innan du anmäler dig till kursen.


Danskursen och prova-på-tillfällena kommer att vara öppna för både medlemmar och icke medlemmar! Prova-på-tillfällena är helt gratis - så dra med dig dina vänner och kom!


Söndag 9/1

Söndag 16/1


Boka din plats direkt via bokningssidan.


Har du några frågor mailar du enklast till info@enerqikiruna.se det är också dit du meddelar om du skulle få någon typ av förhinder.


Let's do this!

121 visningar0 kommentarer

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page