top of page

Vi har fyllt 5 år!

Uppdaterat: 26 sep. 2021


Ja, det är sant - den 1 september 2021 fyllde EnerQi 5 år...på sätt och vis.


Kalenderbitaren har koll på att Träningscentret EnerQi faktiskt öppnade våren 2012, vilket ju är över 9 år sedan. Men den 1 september 2016 tog Tåga konsults ägare - Åsa, Maria och Roger - över verksamheten. Och det firar vi nu. (Men bli inte förvånade om vi firar 10 år nästa år ändå.)


Helst hade vi såklart velat ha en gigantisk medlemsfest med trerättersmiddag och liveband, men just nu ser inte livet riktigt ut så. Därför har vi valt att fira ett gäng erbjudanden under hela september. Vi bjussar alltså på lite olika saker hela september.


Läs vidare för att se vad varje vecka har att bjussa på!Vecka 39 (27-30 september)

Sista bjussarveckan under 5-årsyran.

Denna vecka har du chansen att vinna plats på något eller några av våra pass under den Globala releasen 2-3 oktober. Det är då vi lanserar de allra senaste programmen från Les Mills - och det gör vi tillsammans med hela världen.

Medlemmar kan boka plats redan nu och för icke medlemmar öppnar bokningen 2 dagar innan, men vi lottar också ut 1 gratisplats per pass (1 på plats och 1 online). Var med i utlottningen genom att fylla i vårt kontaktformulär på fliken "Om oss" och ange vilka pass du hoppas vinna plats på. Inget maxantal - du kan vinna plats på flera pass. Vi behöver din anmälan till lottningen senast torsdagen 30/9, så att vi hinner meddela alla vinnare under fredagen.


Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter så att vi kan meddela att du vunnit!


Vecka 38 (20-26 september)

Vi bjussar på alla onlinepass under veckan. Boka via webbokningen och delta hemifrån. Vi använder plattformen Zoom för onlinepassen och det funkar både från dator, android-enheter och apple-enheter. (Till vissa enheter är det bra att ha hörlurar eller högtalare för att få tillräckligt högt ljud.)

Tidseffektivt, miljövänligt och du behöver inte fixa barnvakt.
Vecka 37 (13-19 september)

Du som är medlem får nu chansen att bjuda en kompis på 2 veckors träning på EnerQi.

Skicka ett mail till info@enerqikiruna.se med kompisens namn och e-postadress, så skickar vi ett mail med information till din kompis. Mailet måste komma fram till oss och kompisen måste registrera sig senast 19 september.

Bonus: om kompisen sedan tecknar ett årskort senast 30/10 får ni båda en premie.


Vecka 36 (6-12 september)

Vi bjussar på prova-på-pass på våra instruktörsledda pass eller i gymmet under bemannade tider. Du kan boka dig direkt i vår webbokning. Klicka på "Boka pass", välj ett pass du vill gå på och klicka på "Boka & betala" (kostar 0 kr), fyll i dina uppgifter och klicka dig vidare.


Vecka 35 (1-5 september)

Vid tecknande av ett 12 månadersavtal bjussar vi på startavgiften (värde 300 kr). Gäller både i vår webshop och på plats.98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page