top of page

Vi är nu anslutna till ePassi

Uppdaterat: 29 mars 2022


Det finns många förmånsportaler som företag kan använda för att bl a lösa friskvårdsbetalningar. Vi har nu registrerat oss i ePassi och de som arbetar på ett företag som valt ePassi kan alltså hitta oss i portalen.


I dagsläget har vi 3 produkter inlagda; Engångsträning, Klippkort 10 ggr och Månadskort.

Du loggar in i ePassis app eller på deras webb med de inloggningsuppgifter du fått från arbetsgivaren och enligt deras instruktioner. Kiruna kommun se bifogad fil, övriga organisationer vänd dig till din arbetsgivare.


Inne i portalen väljer du leverantör och produkt. När du följt processen i portalen får du ett kvitto på vilken produkt du löst in. Det kvittot visar du i vår reception (inom utsatt tid) för registrering i vårt system. Man skulle kunna likna det vid att du betalar med kvittot.


För att ha möjlighet att boka pass behöver du ha klippkort eller månadskort och bokningen börjar fungera när ditt avtal är registrerat på plats. När du löser engångsträning kan du delta på gruppträningspass i mån av plats - det går ej att boka. För våra medlemskap (ej engångsträning) tillkommer startavgiften på 319 kr, vilket medlemmen själv betalar vid registreringen på EnerQi.


Allt är nytt även för oss, så vi lär oss tillsammans.


Välkomna in på EnerQi!


Info ePassi Kiruna kommun
.pdf
Ladda ner PDF • 126KB


197 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page