top of page

Välkomna ALLA BARN!

Nu börjar vi med Born to Move söndagar på ENERQI!

Eftersom instruktörerna är under utbildning så bjuder vi på GRATIS PROVA PÅ året ut!


Först ut är 2-3 åringar med start kl 13.00 söndagen den 2 oktober.

I den yngsta gruppen är alltid en förälder med. Här är dans och rörelser berättelser från sagornas värld. Tillsammans bildar text, musik och rörelse en upplevd saga, och syftar till att barnen ska känna tillhörighet, trygghet och ha roligt. Barnen upplever nyfikenhet i berättelsen och vill veta vad som händer härnäst och känna sig duktiga. Rörelserna är mycket enkla men ger kraftfulla vägar till kroppskännedom och balans. Musiken är på svenska. Klädsel: Mjuka skor eller typ ”sockiplast” och ledig klädsel.


Nästa vecka välkomnar vi även 4-5 åringar kl 14.00 söndagen den 9 oktober.

I den här gruppen är de flesta barn med utan sin förälder. Men om barnen behöver så får naturligtvis föräldern vara med. Originalmusiken är skriven för att engagera barnen i en berättelse, bygga upp självförtroende och utveckla färdigheter. Rörelserna barnen gör till berättelsen utvecklar balans, koncentration, förmågan att tolka musik och röra sig till rytmen. Vi fortsätter dansa i sagornas värld, en magisk värld fylld av fantasi och skratt. Musiken är till största delen på svenska.

Klädsel: Ledig klädsel, mjuka skor eller typ ”sockiplast”.


Och sist men inte minst välkomnar vi 6-7 åringar kl 15.00 med start söndagen den 16 oktober.

I den här åldersgruppen introduceras basövningar inom träning. Rörelserna är anpassade till åldersgruppens nivå och blandas med lek och skratt. På så sätt bygger barnen upp sina färdigheter och sitt självförtroende. Här har instruktören möjlighet att anpassa upplägget efter gruppen för att behålla barnens motivation, fokus och intresse. Genom rörelserna utvecklar barnen sin kroppsmedvetenhet, balans, koordination och kontroll. Musiken är både på engelska och svenska, och vi sjunger med i texterna samtidigt som vi rör oss. Klädsel: Ledig klädsel, mjuka skor eller typ ”sockiplast”.


Veckans klasser blir bokningsbara måndag samma vecka under BOKA PASS på hemsidan. Vi har 12 platser/klass.


Vi bjuder på frukt till barnen efter varje klass.


VÄLKOMNA!!!!!

242 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page