top of page

LKAB-pass måndagar 16.45

Uppdaterat: 14 feb. 2022


Nu drar vi igång med LKAB-pass igen!


Varje måndag kör vi ett pass som är 30-45 minuter långt. Vi varierar utbudet så att det ska finnas något för alla. De flesta pass, utom Virtual-pass, går även online så att du kan delta hemifrån eller om du är på resa.


För att boka din plats behöver du vara medlem på EnerQi. LKAB står för avgiften för träning och du betalar bara startavgiften (319 kr) själv. Om du redan är medlem loggar du in i vår app Gym control eller i webbokningen med den e-postadress du registrerat hos oss och DDMM i ditt födelsenummer (dag månad, t ex 2403 om du är född 24:e mars). Om du ännu inte är medlem registrerar du enkelt ett medlemskap i vår webshop och kan därefter logga in direkt.


Så här gör du för att registrera dig;

  1. Klicka in i vår webshop och leta upp produkten "Startavgift", lägg produkten i kundvagnen och gå sedan till kundvagnen för att betala. Fyll i alla uppgifter och klicka på betala. Startavgiften är 319 kr och den står du för själv. När den är betald går du till steg 2.

  2. Klicka in i vår webshop och leta upp avtalet "Företag per gång LKAB", klicka på avtalet lägg i kundvagnen, gå till kundvagnen och fyll i dina uppgifter. Klicka vidare på betala (kostar 0 kr). När de båda ovan är gjorda funkar bokning av pass via webb och app.

  3. Hämta ut ditt EnerQi-kort på bemannade tider eller enligt överenskommelse. Med kortet tillsammans med kod har du tillgång till anläggningen varje dag 04.00-24.00. Då lägger vi även in ditt anställningsnummer i din profil.

Längst ned på webbokningssidan hittar du också länkar till appen för både iPhone och Android.


Onlinepass

När du bokat dig på ett onlinepass hittar du länken till passet under rubriken "Mina bokningar" i både app och webbokning. Om du använder mobilen för att köra onlinepass kan det vara bra att använda hörlurar eller en extern högtalare. Vissa pass är helt utan utrustning medan vi använder utrustning till andra.

Utan utrustning; GRIT cardio, BODYBALANCE, BODYCOMBAT, Soma Move, SH'BAM

287 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page