top of page

God Jul & Gott Nytt ÅrJa, för de som firar jul är det nära nu. Tre dagar kvar till julafton i skrivande stund. Hoppas att ni får en fridfull jul och ett trevligt nyårsfirande.


På EnerQi får ni chansen att uppleva fart och fläkt utan jäkt, så spana in vårt schema och boka in dig på något passande pass. Vi har ledarledda pass nästan hela jullovet och de dagar instruktörerna vilar kan vi ändå erbjuda fantastiska Virtual-pass.


Kolla bara juldagarna! På julafton släpper vi på spänningarna med Skinkspinning kl 10.00, på juldagen har vi bättre med tid och kör Långspinning kl. 10.30 och på annandagen spänner vi musklerna med BODYPUMP kl. 11.00. Vill man köra kort och effektivt (eller gillar sovmorgon) går det också en GRIT per dag kl. 13.00 dessa dagar.


Det här inlägget blir en avhandling om vi fortsätter att berätta om alla pass, så klicka istället in dig i appen eller på bokningssidan på webben och se schemat i sin helhet. Ni ser schemat tre veckor framåt och kan boka er en vecka framåt. Är du bortrest - inga problem! Vi kör online-pass precis som vanligt så bara du har internetuppkoppling kan du köra med oss via Zoom.


Så oavsett hur du spenderar de närmsta veckorna finns vi där med massor av svettiga pass. Kom och svettas med oss!


Det är vad vi kallar en


God Jul & Gott Nytt År

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page