Sök
  • mariafjellborg

Avtalet med kommunen är nu klart!

För att snabbt komma igång med ditt avtal går du enklast in i vår webshop och klickar på avtalet som heter Företag per gång komunen (ja, tyvärr felstavat), går till varukorgen, fyller i dina uppgifter och klickar vidare. Systemet känner automatiskt igen dina uppgifter så ditt kort och din användare kommer att fungera precis som vanligt igen. Vi behöver dock göra en manuell inställning efter din registrering, så det kan dröja något innan du kan boka pass. Men vi fixar så fort vi har möjlighet!


Om du inte haft kort hos oss tidigare gör du precis som ovan och efter att du gjort sista klicket på det "köpet" fortsätter du sedan med att göra ett nytt köp med startavgiften. Det är en engångsavgift som vi har på alla våra avtal. Du hittar den i vår webshop genom att klicka på Meny och sedan Produkter. Produkterna ligger i bokstavsordning, så scrolla långt ner så hittar du Startavgift. Fyll i dina uppgifter igen och klicka dig vidare. Klart!


När båda ovanstående köp är gjorda kan du komma in till EnerQi och hämta ditt kort under våra bemannade öppettider. Då kompletterar vi också dina uppgifter med din arbetsplats kostnadsställe, så ta reda på vad det är innan du kommer. De bemannade öppettiderna varierar lite från vecka till vecka, så vi lägger ut dem på Instagram och Facebook varje vecka. Du ser också inläggen på vår startsida när du scrollar nästan längst ned. Men följ oss gärna på våra sociala kanaler så missar du inget av våra inlägg!


Ytterligare information om vad som gäller och hur detta följs upp får ni via arbetsgivaren.


Välkomna och välkomna tillbaka!


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla